Головна » 2018 » Червень » 19 » Міжгалактичний фестиваль
17:32
Міжгалактичний фестиваль

У пришкільному таборі «Веселка» відбувся міжгалактичний фестиваль. На свято завітали представники планети Пікачу з галактики Чорна діра та планети Х з галактики Космічний океан. Жителі  інших цивілізацій розповіли про особливості життя на їхніх планетах.  Гості фестивалю влаштували справжній вернісаж: за допомогою фарб вони зобразили на папері своє життя у всіх його барвах.

Виявляється, на планеті Х ростуть дивовижні гігантські квіти Космогеби, в яких живуть місцеві жителі,  а деякі з рослин навіть є літаючими. А ходять там по  траві під назвою краплота. Кожен житель має особливі здібності: швидкість, незвичайну силу, невидимість тощо. Планета Х – мирна планета, а ось Пікачу – досить войовнича. Пікачучани розповіли, що грунт на їхній планеті у чорно-жовту смужку, рослин майже немає, проте живе багато чудернацьких створінь. Пересуваються ці дивовижі за допомогою порталів, а живуть у будинках, чимось схожих на наші. Володарює над ними цар Бетмансвинка.

Земляни-вихователі були гостинні та привітні з інопланетянами, із захопленням слухали їхні розповіді.  Красу й багатство планети Земля гості побачили на власні очі, навіть скуштували місцеві запашні сунички, пошук яких серед зеленої, незвичної для інопланетян, трави викликав справжнє захоплення та здивування. На згадку учасники фестивалю отримали пам’ятні подарунки.

Фестиваль скінчився, але, на щастя, дитячі фантазії та мрії не мають меж. Можливо, хтось із вихованців табору у майбутньому долетить до іншої галактики і у відеочаті передасть привіт рідній школі та усім мешканцям неосяжної планети Земля.

Дробітько Ольга Василівна, Овчаренко Валентина Володимирівна,

вихователі табору «Веселка»

Переглядів: 278 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: