Головна » 2016 » Квітень » 20 » Майбутнє лісу в твоїх руках
17:05
Майбутнє лісу в твоїх руках

Нехай у кожної людини

Душа за ліс завжди болить.

Минув вже час ліси рубати -

Прийшла пора ліси садить!

   Урочисте відкриття обласної акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» відбулося 9 квітня 2016 року на території Державного підприємства «Тростянецький лісгосп».

   На базі нашої школи вже понад 15 років діє шкільне лісництво, керівником якого на даний час є Валентина Володимирівна Овчаренко. Учні залучаються до посадки молодих дерев, догляду за ними. Тому юні лісівники щороку, одинадцять років поспіль весняною порою є учасниками заходів, які організовує Сумське обласне управління лісового та мисливського господарства в межах природоохоронної акції «Майбутнє лісу у твоїх руках», що була започаткована Державним комітетом лісового господарства України  за підтримки Міністерства освіти і науки. Метою якої є виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, ознайомлення та безпосередньої участі учнівської молоді у створенні нових лісових насаджень.

   На святі були присутні багато почесних гостей: обласні та районні керівники державної адміністрації, голови обласної та районної ради, Департаменту освіти і науки, керівники управління лісового та мисливського господарства, які звернулися до учасників акції зі словами привітання, побажаннями надалі збагачувати і примножувати природні багатства України.

   За активну та змістовну природоохоронну роботу,  участь у трудових екологічних акціях, просвітницьку діяльність, спрямовану на збереження природи рідного краю, лісництво школи отримало від організаторів заходу цінний подарунок та грамоту, які вручив  начальник Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства Віктор Петрович Чигринець.

   Директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації  Олена Іванівна Попова вручила юним  природоохоронцям  шкільного лісництва листи-завдання на 2016 рік в межах обласної акції «Майбутнє лісу у твоїх руках».

   Після урочистого відкриття була проведена захоплююча екологічна вікторина. Учні активно відповідали на питання, за правильні відповіді на які отримували листочки дерева. В підсумку всі команди були нагороджені призами, для розвитку творчості.

Драновська Людмила Володимирівна, вчитель початкових класів

Овчаренко Валентина Володимирівна, вчитель інформатики

Переглядів: 366 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: