Головна » 2016 » Січень » 2 » Інопланетні гості
08:56
Інопланетні гості

   Незвичайне новорічне свято відбулося в нашій школі 30 грудня, в якому взяли участь учні 5-9 класів. До святково прикрашеної ялинки завітали гості з міжпланетного простору. Вони почули, що на планеті Земля дуже цікаво зустрічають Новий рік. Там, у космосі, вони побачили дивне мерехтіння вогників на нашій планеті. Таке мерехтіння прослідковується щороку в один  той самий час. З’ясувавши за допомогою своїх приладів, що це мерехтять гірлянди на ялинках, наші далекі сусіди вирішили побачити все на власні очі. Тому відрядили своїх представників у Новорічну експедицію на планету Земля.

   Учні об’єдналися у дві космічні команди: «Фіксики» та «Смішарики». Щоб підтримати новорічні традиції нашої планети, вони взяли участь в іграх та конкурсах: «Метеорити», «Сніжки», «Битва на кульках», «Пам’ятка про святкування Нового року», «Повторюй за мною». На високому рівні інопланетяни вивчили й інші традиції нашої планети, що показав конкурс «Наші свята». Найцікавішими виявилися «смачні» конкурси, коли необхідно було з’їсти яблуко, прив’язане на нитці, та знайти цукерку, заховану в борошні. Сподобалися глядачам і гумористичні розповіді Візлі та Шрека, Лунтіка й Кузі про святкування Нового року на їхніх планетах.

    За традицією планети Земля на свято завітали Дід Мороз (Іванов Гордій) та Снігуронька (Гордієнко Альбіна) з новорічними побажання та солодкими подарунками від  сільського голови Дудника Юрія Олексійовича. А найголовніший подарунок, за словами Діда Мороза, - це безцінний скарб, схований у кожному з присутніх, дружба, яку не можна ні продати, ні купити, ні подарувати, отже вона безцінна. І на останок, учні 7 класу підготували для всіх хореографічний подарунок.

                                                        Дробітько Ольга Василівна, класний керівник 7 класу

 

 

Переглядів: 338 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: