Головна » 2016 » Червень » 7 » Екскурсія
04:00
Екскурсія

   У п′ятницю вихованці пришкільного табору «Веселка» відвідали з екскурсією пожежну частину 24-А  м. Тростянця. Начальник караулу  Ващенко Володимир цікаво і змістовно розповів про функції та призначення  пожежної машини, про професію рятувальника. Ознайомив з устаткуванням пожежної машини, спорядженням пожежника. Діти із задоволенням приміряли термокостюм призначений для захисту пожежника при дуже високих температурах; кисневу маску; шолом та рукавиці. Спостерігали як користуватися гідроножицями для розрізання металевих конструкцій. Рятувальник розповів про правила дії у надзвичайній ситуації, наголосив, що виклик рятувальної служби здійснюється лише при потребі за номером 101. Зі словами подяки вихованці і вихователі звернулися до начальника  ДПРЧ майора служби цивільного захисту Гойдика Тараса Михайловича та чергових караулу Пещанського О.,Ємця М., Овчаренка А.

   Далі вихованці табору відвідали історичну пам’ятку Тростянця Вознесенську церкву. Отець Олександр відповів на всі питання, які цікавили дітей: про християнське виховання, про Божі заповіді, про життя і вчення Ісуса. Діти просили в молитві здоров’я і миру, запаливши свічечку.

   Дитяча екскурсія тривала до Алеї Слави. Учні відвідали меморіал ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС. Також  сфотографувались біля пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам. Вшанували пам’ять загиблим землякам в роки Другої світової війни біля меморіалу «Недоспівана пісня».

   Допомогу в організації екскурсії надав Станівський сільський голова Юрій Олексійович Дудник.

Овчаренко Валентина Володимирівна, вихователь табору "Веселка"

 

Переглядів: 301 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: