Головна » 2019 » Березень » 21 » День поезії
21:52
День поезії

Поезія – це завжди неповторність,

Якийсь безсмертний дотик до душі.

Ліна Костенко

21 березня в усьому світі вшановують її величність поезію. Нею захоплюються, нею живуть. Немає, мабуть, людини, у душі якої не відгукнулися хоча б раз якісь поетичні рядки.

У Всесвітній день поезії педагогічний колектив школи зібрався у літературній кав’ярні, щоб прилучитися до поетичного слова. До нас на каву завітала вчитель-пенсіонер Цілуйко Ніна Сергіївна. Як людина творча, Ніна Сергіївна створює власні поетичні твори. У її доробку роботи різного тематичного спрямування. Ідеться у них і про рідний край, про неньку - Україну, про кохання, сімейні стосунки. Окремо можна виділити твори краєзнавчі, народознавчі, історичні. Захоплює і жанрова різноманітність поетичних робіт: вірші, казки, поеми, притчі. А пісні – творчий сімейний проект. Слова – Ніни Сергіївни, музика та виконання – синів. Має наша землячка і поетичну збірку власного видавництва «Круглий двір – корона Тростянця». Але більша половина творчого доробку чекає свого часу виходу в світ, чекає читачів, що вміють шанувати слово, думку, поезію.

Кажуть, вища радість людина – це радість творчості, яка може завоювати її повністю. Муза, за словами Ніни Сергіївни, захоплює її увагу зненацька. Немитий посуд, недосапана грядка почекають. Адже її величність поезія – гостя примхлива, з тонкою душевною організацією. Тож побажаємо нашій поетесі вільних хвилин для творчості, плідної роботи та душевного спокою.

Дробітько Ольга Василівна, бібліотекар

Переглядів: 206 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: