Головна » 2016 » Червень » 7 » День квітів
16:22
День квітів

 

Скільки того цвіту при долині!

Кожна квітка – пісня України.

Скільки того цвіту край городу!

Кожна квітка – материна врода.

   5-й день у таборі «Веселка» був присвячений квітам. Розпочався він веселою вікториною «Квітковий світ». Ланки  «Дружні» та «Посмішка» змагалися у розгадуванні загадок про квіти, самі вигадували загадки. Взяли участь у конкурсі «Показуха», у якому представник від кожної команди показував загадану вчителем квітку, не промовляючи ані слова. Використовуючи додаткові джерела, учні розповідали про квіти, занесені до Червоної книги України. Особливо цікавими та змістовними були доповіді Целуйко Оксани та Овчаренка Андрія. Доречним доповненням до теми були розповіді вихователів про незвичайні квіти світу.

   Після вікторини діти вирушили на прогулянку, щоб помилуватися польовими квітами. Посеред квіткового килиму пройшло заняття «Сплету я віночок». Вихователі показали дітям техніку плетіння вінків. Деякі учні перший раз в житті спробували сплести вінок власними руками. Досить активними виявилися хлопчики, які виготовляли цю прикрасу для своїх мам. А які гарні букети вийшли з польових квітів! Не оминули й запашного чебрецю на чай.

   Після обіду пройшло заняття гуртка «Умілі рученята». Діти з великим задоволенням виготовили тюльпани із паперу в техніці «оригамі».

Щасливі та задоволені, з паперовими квітами та польовими букетами у руках і вінками на головах діти розійшлися по домівках.

 

Дробітько Ольга Василівна, вихователь табору "Веселка"

Переглядів: 269 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: