Головна » 2016 » Червень » 10 » День казки
05:59
День казки

   Усі діти в усі часи люблять читати і слухати казки. Вихованці табору «Веселка» також полюбляють цікавий світ казки. Тому саме їй присвятили 8-й день, який розпочався літературною вікториною «Мандрівка казковими стежинами». Гра проводилася з метою викликати у дітей бажання читати і знати якомога більше казок, розвивати кмітливість, допитливість, поглибити знання про казки, виховати любов до книги. Команди хлопчиків «Розумники» та дівчаток «Розумниці» виконували цікаві завдання на зупинках «Вулиця Пісенна», «Провулок геройський», «Площа загадкова», «Стежина спостережливих та уважних», «Стежина чарівних слів». Усі учасники були активними, виявили кмітливість та спостережливість.

   Продовжили мандрівку під час екскурсії до сільської бібліотеки «Час казки прийшов». Бібліотекар Васил'єва Альона Олександрівна радо зустріла дітей, розповіла про книжкові новинки, познайомила з періодичними виданнями для дітей, влаштувала на подвір’ї  «читацький зал» під відкритим небом. Діти із задоволенням переглянули художні твори, прослухали поезії, написані дітьми. Усі бажаючі взяли додому книги, щоб більше дізнатися нового та навчитися краще читати.

   На подвір’ї бібліотеки разом з бібліотекарем діти із задоволенням грали в рухливі ігри «Вода – суходіл», «Хустинка», «Панас».

  Після смачного обіду переглянули мультиплікаційну казку «Снігова королева».

                                                              Дробітько Ольга Василівна, вихователь табору "Веселка"

Переглядів: 346 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: