Головна » 2020 » Листопад » 6 » Ура! Осінні канікули!!!
01:37
Ура! Осінні канікули!!!

«Краса природи осіннього лісу»

Жовтень – стрімкий, такий соковитий, такий ароматний у своєму золотисто-червоному сяйві, з ранніми білими заморозками, з яскравим перетворенням листя – це зовсім інша, чарівна пора, останній зухвалий радісний сплеск перед обличчям нової холоднечі. Осінь триває. У першокласників- перші осінні канікули. Перший онлайн-конкурс малюнка про красу природи осіннього лісу. Хто з учнів найспостережливіший, найуважніший? Малювали всі!!! Бо не можна залишитись осторонь від такої осінньої краси, бо осінь – остання, найчудовіша посмішка року!

Інеса Міщенко, класний керівник 1 класу

 

"Посвята в читачі"

Книги дружать з дітворою,

Полюби їх у житті -

І улюблені герої

Будуть друзями в путі.

Напередодні осінніх канікул, учні 2 класу, були прийняті до лав читачів бібліотеки. Їм відкрилися двері в чудовий, чарівний дивовижний світ Книжкового світу.

Кожній дитині, бібліотекар оформив читацький формуляр, вписала нову книгу, яку необхідно прочитати і повернути, а на заміну взяти іншу цікаву книжку.

Всі разом дали урочисту обіцянку бути: активним читачем, берегти книги, охайно поводитися з ними, намагатися бути схожими на кращих героїв книг.

Показали свої знання прислів'їв, приказок, віршів про книгу. Відповіли на всі запитання вікторини по казках. На кінець свята учні заспівали чудову пісню "А ми любимо читати".

Людмила Драновська, класний керівник 2 класу

Флешмоб «Заглянь у природу рідного краю»

Я щоденно тут буваю

В своїм ріднім, славнім краю

В українській стороні,

Гарно й любо тут мені.

Любов до Батьківщини починається з любові до рідної природи. Найближчим почуттям природи є природа тих місць, де ми народилися. Треба любити й цінувати ту красу, що дарує нам природа, особливо якщо це знайомі з дитинства улюблені місця природи рідного краю.
Улюблений куточок рідної природи – це найпрекрасніше місце для кожного з нас. Це місце заховано від сторонніх очей. Тут можна посидіти в тиші, залишитися зі своїми думками і мріями. А можна посидіти з друзями біля багаття. Природа завжди допомагає нам зрозуміти самих себе.

"Краса природи - це одне з джерел, що живить доброту, сердечність і любов"

В.О. Сухомлинський

"У свою годину своя поезія в природі"

Джон Кітс

"У людини не може бути свободи без дикої природи"

Едвард Еббі

"Природа не знає вихідних, але їх відчуває"

Микола Левицький

Валентина Овчаренко, класний керівник 6 класу

Осінній день, осінній день, осінній...

Канікули - найкраща пора для відпочинку на природі. Споглядання навколишньої краси приносить немало задоволення та надихає на нові звершення. У компанії друзів можна з легкістю подолати кілометри, не відчуваючи втоми.

Учні 8 класу здійснили пішохідну екскурсію до гроту "Німф", прогулялися осіннім лісом, помилувалися дзеркальним плесом Нескучанських ставків. Втомлені й виснажені, але щасливі й задоволені, повернулися додому польовою дорогою, ще раз пересвідчившись у неповторній красі рідного краю.

Ольга Дробітько, класний керівник 8 класу

Переглядів: 471 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: