Головна » Архів матеріалів

Весело та змістовно пройшло табірне життя в пришкільному таборі відпочинку «Веселка». Було оздоровлено 31 учень школи. Табір працював з 02.06.2014 по 20.06.2014. 14 робочих днів з дворазовим харчуванням. Дозвілля учнів забезпечувало 6 вихователів на чолі з начальником табору Міщенко І.А., які проводили різноманітні заходи. Проведена пішохідна екскурсія в урочище «Нескучне» - грот Німф, щоденно проводилися спортивні заходи: розучування рухливих ігор, оздоровчі процедури, гра у футбол, волейбол. Здійснена екскурсія по визначних місцях с.Станова: обеліск Слави, Краснянське лісництво, екскурсія до шкільного музею. Проведені виховні заходи: конкурс «У світі загадок», виховний проект «Суд над ворогами здоров’я», інтелектуальна гра «Найрозумніший», ігрова програма «Мандри в хустинкове містечко», екску ... Читати далі »

Переглядів: 518 | Додав: Specialforunet | Дата: 27.06.2014 | Коментарі (0)

18 червня до вихованців табору відпочинку «Веселка» завітали почесні гості: депутат районної ради В.М. Поляковський та сільський голова Ю.О. Дудник. Завітали вони не з пустими руками. Принесли в подарунок футбольні, волейбольний та баскетбольний м’ячі. Юні футболісти із задоволенням прийняли подарунки,  і пообіцяли спонсорам стати в майбутньому чемпіонами. Вихованці загонів «Посмішка» та «Капітошки» провели змагання з футболу та  піонерболу та випробували на міцність подаровані м’ячі.                                              &nbs ... Читати далі »

Переглядів: 451 | Додав: Specialforunet | Дата: 18.06.2014 | Коментарі (0)

 

Перший  рік навчання в школі  для учнів 1 класу закінчився святом «Прощання з Букварем». Буквар допоміг першокласникам  пізнати багато цікавого. На святі учні спробували  відтворити частинку того, чого навчилися у класі. До дітей завітали Мальвіна (Ксенія Міщенко) та Буратіно(Ярослав Куделя). Учні підказували казковому герою відгадки  на загадки та вчили його разом з Мальвіною правил поведінки у школі. Потім  привітали виразним читання віршів Букварика(Ярослав Тімченко).

Разом з Буквариком на свято завітали літери. Л ... Читати далі »

Переглядів: 473 | Додав: Specialforunet | Дата: 26.05.2014 | Коментарі (0)

У вивченні будь-якого шкільного предмета важливу роль відіграють нетрадиційні форми роботи. І це най­більше стосується такої багатогранної науки, як гео­графія. Саме в позаурочний час можна знайти найрізноманітніші форми для за­цікавлення предметом. З 21  по 25 квітня в школі був проведений тиждень географічних знань. Для учнів 6-7 класів була проведена інтелектуальна гра-презентація «Гідросфера» перемогла команда дівчат 7 класу. Учні 6-8 класів переглянули науково-популярні фільми «Дике серце Африки», «Таємниці Бермудського трикутника», «Сім природних чудес України», презентації «Природні дива України», «Перша кругосвітня подорож Ф.Магеллана»,  «Органічний світ Гімалаїв», «Червона книга України».  Ці кінострічки та презентації містять програмов ... Читати далі »

Переглядів: 445 | Додав: Specialforunet | Дата: 26.05.2014 | Коментарі (0)

Учні школи  разом з класним керівником Міщенко І.А. та шкільним  бібліотекарем Прядкою Г.В. прийшли в гості у сільську бібліотеку. До них на свято «Посвята в читачі» завітали Королева книг, Мудра Сова, Букварик та лікар Айболить. Діти добре засвоїли правила, як треба поводитись у володіннях Королеви книг. Потім вони познайомилися  з добрим і цікавим книжковим героєм, який лікує не тільки звірят, а й книжки. Лікар Айболить повторив з юними читачами бібліотеки правила поводження з книгою.  Першокласник Артем Тімченко прочитав вірш про дівчинку Іру, яка не вміла поводитись з книжками. Сільський бібліотекар Єфімчук А.А. вручила школярам ключі від бібліотеки та побажала успіхів у навчанні та провела конкурс «Вгадай три чарівні слова». Приємно було чути бібліотекарю, що ці чарівні слова є «бібліотека», «книга» ... Читати далі »

Переглядів: 468 | Додав: Specialforunet | Дата: 27.04.2014 | Коментарі (0)

Під час весняних канікул працював гурток  «Оригамі». Учням подобається займатися виготовленням фігурок з паперу. За свідченням психологів ці заняття  розвивають інтелект дитини, пам’ять, просторову уяву, формують евристичне мислення, естетичний смак, сприяють спілкуванню та встановленню дружніх стосунків у колективі. Учні виготовляли квіти для прикрашання виготовлених коробочок. Ці виготовлені і оригінально прикрашені коробочки можна подарувати, можна використовувати для зберігання прикрас, різних дрібничок. Заняття проходило в дружній і позитивній атмосфері. 

                                    ... Читати далі »

Переглядів: 416 | Додав: Specialforunet | Дата: 10.04.2014 | Коментарі (0)

Учні 1 класу разом з класним керівником  Міщенко Інесою Анатоліївною відвідали сільську бібліотеку. Вони ознайомилися з новинками дитячої періодичної преси та художньої літератури. Щоб не заблукати вулицями найспокійнішого міста у світі учням у нагоді стала господарка цього міста сільський бібліотекар Антоніна Андріївна Єфімчук. Вона і провела  екскурсію «Місто твоїх друзів».   Діти брали участь у різних конкурсах «Дерево казок» - зривали листочки і відповідали на запитання, «Чарівний мішечок», «Чарівні слова» - треба було відгадати з якої казки, «Намалюй Колобка» - учасники із закритими очима малювали Колобка, відгадували загадки, всі учасники отримали солодкі призи, а також,  це вже стало традицією, завдяки проекту «Бібліоміст», переглянули  онлайн мультфільм ... Читати далі »

Переглядів: 484 | Додав: Specialforunet | Дата: 27.03.2014 | Коментарі (0)

До 200-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка у школі була проведена літературна вікторина "Наш Кобзар". 25 березня учні 5-7 класів зібралися, щоб черговий раз засвідчити свою повагу великому поету і художнику. Під час вікторини шевченкознавці виявили свої знання життєвого шляху Кобзаря, його літературних творів, познайомилися з творчістю Шеченка-художника.

 Дробітько Ольга Василівна, вчитель української мови та  літератури

                   ... Читати далі »

Переглядів: 503 | Додав: Specialforunet | Дата: 26.03.2014 | Коментарі (0)

Останнім часом настільний теніс став улюблеою спортивною грою наших учнів. В коридорі школи встановлено тенісний стіл і кожну вільну хвилину діти на перервах, до чи після уроків використовують для тренувань. Займаючись настільним тенісом учні  не тільки оволодівають навичками цієї прекрасної гри, а й отримують нових друзів, беручи участь в районних змаганнях. Відповідно до плану весняних канікул 24 березня пройшов турнір з настільного тенісу серед юнаків та дівчат школи. Абсолютну перемогу здобули учні 8 класу: серед хлопців -  Овчаренко Сергій, серед дівчат - Стадніченко Даша. Вчитель фізичної культури Мандрико О.В. вручив переможцям грамоти та солодкі призи. Діти отримали задоволення від гри.

                        ... Читати далі »

Переглядів: 450 | Додав: Specialforunet | Дата: 26.03.2014 | Коментарі (0)

До Шевченкових роковин, 200-річчя з дня народження Т.Г.Шевченка силами учнів Станівської школи було проведено літературне свято присвячене життю і творчості великого Кобзаря, яку відбулося в Станівській сільській бібліотеці. Заступник директора з навчально-виховної роботи Лантух Т.В. та бібліотекар Єфімчук А.А. підготували свято для учнів школи. Ведучі свята Міщенко Ксенія, Загребельна Катя, Шевченко Даша ознайоми учнів з життєвим та творчим шляхом поета. Учні дізналися не тільки про Шевченка-поета а й Шевченка -художника. Діти декламували ул ... Читати далі »

Переглядів: 493 | Додав: Specialforunet | Дата: 16.03.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 45 46 47 48 »